Jegyinformáció

Operett, Opera, Musical, Tánc, sétahajózás a Dunán és csodás vacsora - Jegyrendelés - Jegyinformáció.

Operetthajó rendezvények a Dunán. Operett dallamok csendülnek fel a kellemes budapesti sétahajózás során, melyet fejedelmi vacsora koronáz meg.

Menetrendszerinti járatunk indulása jelenleg szünetel,  azonban szolgáltatásunk a megrendelői igények alapján, csoportok, cégek és egyéni megrendelők számára a továbbiakban is egyedi, személyre szabott kalkuláció alapján az év bármely szakában megrendelhető. Tisztelettel várjuk továbbra is régi és leendő vendégeink jelentkezését, megrendelését az alábbi elérhetőségeken: Paul Éva e.v. operetthajo@t-online.hu   06-20-3329-116 

Foglalja le jegyét mielőbb, mert az előadásokra korlátozott számú vendéget tudunk fogadni. A rendezvények az időjárástól függetlenül megrendezésre kerülnek, valamint igény szerint az év bármely napján csoportok részére külön megrendelhető.

Rendezvényeinket ajánljuk:

  • megújult svédasztalos, exkluzív menü;
  • magyar, angol, német nyelvű idegenvezetés a szünetekben.
  • exkluzív, romantikus és felejthetetlen esti programként
  • házassági évfordulókhoz
  • üzleti vacsorákhoz
  • születés és névnapok megünneplésének helyszínéül!
Hozza el külföldi vendégeit, barátait is!

"Az elmúlt évben volt szerencsém egy kellemes sétahajózáson részt venni az Operetthajón, mely alatt kitűnő műsort, finom vacsorát is szolgáltattak. Külföldi üzlettársaimat ezért ma szívesen invitáltam, hogy gyönyörködjenek a kivilágított Budapest szépségeiben. Csupa jókedv, vidámság, szépen szárnyaló, magas színvonalú énekhangok és a fantasztikus táncosok, no meg a kitűnő ételek nagyon szép és felejthetetlen estét szereztek barátaimnak is.Köszönet a Csányi házaspárnak! Klementisz Lajos"

 Áraink

"Normál kategória, műsorral"

Lehetőséget biztosítunk azon Vendégeinknek is programunk megtekintésére, akik csak az előadást és egyben a 2 órás sétahajózást szeretnék igénybe venni, ezért kínáljuk az ún. NORMÁL kategóriát, melyben biztosítjuk Vendégeink színvonalas szórakozását.

 

ÚJDONSÁG!!! "Vacsorás, műsoros" kategória:

(műsorral, svédasztalos vacsorával, 2 órás városnéző idegenvezetéssel egybekötött sétahajózással, egy pohár pezsgővel)

 

"VIP vacsorás, műsoros" kategória:

( műsorral, svédasztalos vacsorával, 2 órás sétahajózással a szünetekben angol, német, magyar nyelvű városnéző idegenvezetéssel, egy pohár pezsgővel, + 1 pohár borral, vagy üdítővel, a műsorhoz közeli VIP asztaloknál történő elhelyezéssel, kívánság szerint az ünnepelt Vendég köszöntésével a speaker által, valamint egy műsorszám előadásával egy fellépő művészünk előadásában az ünnepelt tiszteletére.)

Jegyeit megvásárolhatja Telebank és Banki átutalás segítségével, pénzátutalással. Kérem hívja: a 06-20-3329-116-os telefonszámot.

FOGLALJON HELYET TELEFONON A +36 20 3329 116-OS TELEFONSZÁMON

 

"Egy szálloda halljában kezembe került egy szép kivitelű prospectus, amely az Operetthajóra invitálta az érdeklődőket. Kell-e ennél jobb nyáresti program? Elmentem és nem is csalódtam. Miközben a gyönyörűen kivilágított Duna parti épületeket csodáltam a ringó hajón a sok külföldi vendég társaságában,színvonalas műsorban és finom vacsorában is volt részem.Erre emlélezve, néhány év múlva ezt az élményt szántam születésnapi meglepetésként férjemnek is. 3 éve a műsor olyan jó volt, hogy azt hittem ezt már nemlehet fokozni.Tévedtem! A mostani még annál is jobb volt.Köszönjük a szórakoztatás, a művészet és a vendéglátás kiváló élményét és a meglepetésszerú születésnapi pezsgős köszöntést is. Szívből gratulálok minden szereplőnek a kitűnő műsorhoz. A Csányi házaspárnak kitartást, soksikert kívánok, hogy minél több külföldi látogató vigye el hazánk jó hírnevét általuk...Öszinte köszönettel: Dr.Rendek Mária"